Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
allt som finns kvar av dig


blått blod

du finns bara
när det gör ont i mig
för där bakom skelettet
är det ensligt tomt
allt som finns kvar
av en sprudlande själ
är ett russin
längst ner i bäckenbenet
som inte upphör
varje gång
mitt pulserande väsen
av muskler, blod och värme
kvider

för blodet blir blått
när det fryser






Fri vers (Fri form) av Daphne VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-10-14 13:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fantastiskt skrivet! Så vackert att det gör ont!
2022-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Daphne
Daphne VIP