Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Chefen frågade...

-Jobbet sköts väl bra här, när jag är borta...
Då tar du väl ej chansen för att gå och sporta...
- Sitter ej med arm i kors...
Här jobbas likt rinnande fors...
Jag har stickningen med, stickar bara plagg korta!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-10-18 23:09



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Kanske stickas korta plagg för det väntas högvatten? :)
2022-10-19

  Monika A Mirsch VIP
Finurligt sammansatt är din text - och jag stickar ingenting .... men en och annan delikatess kan jag nog knopa ihop. Kramen i natten! Monika
2022-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt