Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankeställare...

- Jag har säkert svalt ett flygplan!
- Du hade drunknat i ett så´nt Jan...
Varför tror du det...
- Det är bara så Beth...
Vet ej vad, som flugit i mig, för f-n...





Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-18 23:28



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Jas så… rebus/gåta löst :) jas asså…
2022-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt