Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En del har problem...

- Jag längtar till min barndom Britt!
Bekymmerslös utbredd, livet vitt...
- Du el cyklar ju
äter mer glass just nu...
-Inget av det är bekymmersfritt!!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-10-20 17:00



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Men det är just nu livet ditt,,,

Många glömmer sina klagan, andra minns bara agan…

Jag gillar dina underfundigheter!
2022-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt