Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sfalskt

svart är tåren som fäller sin rand på kinden min

den rinner
som likfrosten blöts och stelnar

långt härifrån
försvann

kom




Fri vers (Fri form) av Charles Abrams
Läst 52 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-20 22:13



Bookmark and Share


  Mats Kitok-Lundmark VIP
Lite sjunde inseglet över texten. I svart vitt såklart.
2022-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Charles Abrams
Charles Abrams