Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och..?


Fan... det är ingen som bryr..!

Regnet -

det rykande regnet piskar och slår honom i håret

han lever i upprorens tid -

färdig att fly de kämpandes skaror

och lämna den strid som genom åren

har kallat de invigda till sina grytor

där sörpplen har blandats med skriken

och skramlet av vapen med skratten och

gråten tillika


Men -

är det någon som bryr..?


Nej -

låt kockarna blanda sin häxbrygd -

låt hopen av grymtande grisar få dela den sörja

som blandats av massornas vrede

kring de dukade borden


Nej-

låt tiden sörja de stupades drömmar -

låt tiden sörja -


för det är fan ingen som bryr!




Fri vers av Rimsmeden
Läst 331 gånger
Publicerad 2006-08-08 07:54



Bookmark and Share


  Lollan_
du skriver udda, du har en speciell stil!
bra
2006-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Rimsmeden