Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som Solen

Var såsom solen
som tränger sig fram.
Stråla av ljus förbi
grenar och stam.

Värm de som fryser,
lys upp deras dag.
Var den som lyser
för den som är svag.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-10-22 11:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre

Viljan att hjälpa finns, men oron är som
den tuva, som kan välta den största av
alla lass. Fint skildrat om den goda viljan
som bor allra närmast ett varmt hjärta.


2022-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP