Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samling: SYNER II

Klåda på insidan av låren, naglarna lämnar röda streck.
Över fingrarna springer myror på den mönstrade huden.
Håren reser sig, blir gräs.

Döda gräshoppor på det marmorerade golvet, ljusgröna i neon.
Nästan levande, intrasslade i håret.

...benen böjda, på rygg mellan tänderna...


Ser vingar från malarna, trodde att de var fjärilar.
Knastrande kroppar med vävar av silke.
Hänger, krymper ihop.

...ligger på en äng under solen, med myggor över ansiktet...


Får ryckningar i mungipan, kramper under jorden vid öronen.

Döda hopkrympta, i neon,
som nästan lever.




Fri vers av Athanasia
Läst 98 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-10-23 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Athanasia
Athanasia