Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för min egen skull


Att släppa taget är ibland det enda rätta trots allt

 

Jag älskar Dig

kommer alltid att så göra

men Du tillhör mitt förflutna

och jag måste gå vidare

utan Dig




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2022-11-05 20:06



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
en viktig visdom, som ibland måste tas
2022-11-24

  Lars Hedlin
JA ibland så måste man bara hur ont det än gör!
2022-11-23

  Ninananonia VIP
Visa ord.
2022-11-06

    ej medlem längre
För att själv överleva, hur ont det än gör.

Bra visdom där.

Tack
2022-11-06

  angela Täubert fd Jansson VIP
En visdom ack så sann!
2022-11-06

  Solstrale VIP
Fint formulerat om att gå vidare!
2022-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP