Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
minnen och... mer...


glömd... typ... haiku...


reste och gömde

mina minnen glömde - kom

alltid tillbaka




Bunden vers (Haiku) av Rimsmeden
Läst 369 gånger
Publicerad 2006-08-08 11:33



Bookmark and Share


    Camillaa
VACKER
/ C *
2006-09-07

  JMR
det är inte alltid bara att glömma eller glömmas.....
2006-08-16

  Emma-Kajsa
Vissa minnen är svåra att glömma och förtränga.
2006-08-15

  vildvin
tycker om din haiku
bokmärker
2006-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Rimsmeden