Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tough Love

asså jag vill kyssa dig
när du är modell
eller morgontrött

för att föredra män
är ingen last
när min inre stad
lyser av nattliv

bara när
jag ligger nykter
på ditt köksgolv

och inte kommer ihåg
vad som hänt






Fri vers (Fri form) av Daphne VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-26 00:26



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
Discodunk och sockerdricka blandas i min sinnesgång
gårdagskvällens fyllehicka gör sig påmind natten lång

en inre stad som lyser nattliv
var fint,

bra målad dikt :)
2022-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Daphne
Daphne VIP