Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

THE GREATEST SHOW

vad är jag egentligen
när jag vill tänja på gränser
leva farligt men aldrig tippa

över rakhyvels-kanten
eller simma i ett hav
av dina tårar

i en roller-coster
där jag skrattar
åt döden

och min humor
säger FUCK YOU
med sockervaddsfingrar

som en spegelsal
tom och ekandes
av clowner

en gång framförandes
"The A Team" - raw comedy
med lite Chardonnay

för när kvinnan med skägget
och den kortväxta
med brist på tillväxthormon

tillsammans med akrobaten
av revben och detox-juice
hatandes på humle och dumle

når rampljuset
har alla redan gått hem

för vem vill se
vad som göms bakom

vem vill se
THE GREATEST SHOW













Fri vers (Fri form) av Daphne VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-26 01:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert Daphne! En dikt som skulle passa att läsas upp högt inför en publik. Mycket stark!
2022-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Daphne
Daphne VIP