Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I livets snålblåst

I livets snålblåst du snubblade fram i livet.
Kompassen var borta och allt blev så svårt.
Du tyckte du drabbats allt för hårt.
Men så en dag kom ljuset tillbaka.
Du gav dig ut på livets raka.
Sträckte på dig och kände dig glad.
Tänkte som kungen nu vänder jag blad!




Bunden vers (Rim) av Ezmeralda VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-10-27 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP