Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det myckna ljuset

Det myckna ljuset
är i mesta laget för mina ögon - gråstarropererade som de är helt nyligen.
Men ändå blir jag lycklig av det
Jag tvingas kisa.
Trots att vi snart är i november.
Och rödhaken sjunger för sitt vinterrevir
och jag sitter ute och lyss i detta ljus.
Ute i detta myckna ljus
när snart är november.




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-27 15:35



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Jag har fått min dom
gråstarrsoperation
som tur har jag min fru
falköga kallar jag henne
ser alla prickar långt före alla andra.

2022-11-11

  Minkki VIP
Väl unt, Ingmar! Jag minns hur det kändes, fast det är nästan tio år sedan, roligt att få dela glädjen!!!
2022-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP