Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1 x 2

-Är du den så modige Set?
Det tasslas ju nu, om dig, i ett...
- Så sant, att så görs
så´nt rykte om mig hörs...
Själv jag mest rädd, vill slå till: Reträtt!

-Varför slår talare i Säve
upp sin hand i skyn? För mycket kväve?
- Nej inte alls så
griper där efter då...
Påståenden, att fylla sin näve... .. .



-








Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-28 13:57



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Så jag grät jag skrattade, strax manege en jag krattade, slog mig på knäna o ej dank, nedför strupen en kopp hett där slank, först jag häpen men så jag fattade...
2022-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt