Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hårfager kanske...

-Mitt hår växer inte alls mer...
Dig om en snar hjälp jag just nu ber
Som gör det stort nu
och det jättefort du...
-Locka fram det du! Se vad som sker...






Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-28 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt