Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKSTROLL 2

Det händer allt för ofta
att värmen din blick flyr.
Med oseende ögon
du förvandlas till martyr.

Du går på med dina korståg
och startar otaliga krig.
Vedergällning väntar!
för alla de som sårat dig.

All den orätt som begåtts,
hur man trampat på din själ,
är det så du själv vill bemöta
alla de som vill dig väl?

Din kärlekslösa uppväxt
var det som grundade ditt hat.
Du upprepar det du avskyr,
sviker barn, broder och kamrat.

Min empati har tagit slut 
för det arga troll du blir.
Du förbrukar människors kärlek
- ilska är ditt livselixir.




Bunden vers (Rim) av MaLo VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-10-29 12:12



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Så livsfilosofiskt klokt skriftat!
;)
2022-11-08

  Monika A Mirsch VIP
Bra rutet Malo! Kram från grannen på östra sidan om Sveariket.
2022-11-01

  Cikoria Blå VIP
Text som visar de mindre vackra sidorna av oss.
Bra rytm och rimmen är utmärkta.

2022-11-01

    ej medlem längre
Det där var ett riktigt otäckt troll som livnär sig på hat och ilska. Ingen empati räcker till om man är så kärlekslös!

Bra beskrivning av en iskall människa.
2022-10-30
  > Nästa text
< Föregående

MaLo
MaLo VIP