Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hört i butik...

-Har ni gårdagens tidning kvar...
-Nej! Men du, var då så jätterar...
Min kära vän
och titta in igen
imorgon, då nå´n till dig vi har!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-31 14:17



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Tokroligt och dekadent gårdagens tidning de sänt! Men är det inte gårdagens nyheter i dagens tidning så säg…
2022-10-31

  lodjuret/seglare VIP
Varianter på 'gamla godingar' är kul de med, det blir som mera personligt då.
2022-10-31

  Marita Ohlquist VIP
Så tokigt det kan bli.
2022-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt