Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖPPNA DINA ÖGON SÅ DU SER

ÖPPNA DINA ÖGON SÅ DU SER...
Jag bjuder ju på kaffe och mat och mer...
Du säger inte alls mycket sker...
Men jag ju ger och ger och ger...
ÖPPNA DINA ÖGON SÅ DU SER...
Javisst ibland till tack du ler....
Sist du sa soffan min håller inte mer...
Den är ju nersutten, botten på den man ser...
Nu har jag skaffat stolar av stål
din kropp som är så stöddig väl det tål
och det även sägs, på dessa svårt att kål...
ÖPPNA DINA ÖGON SÅ DU SER...
När mitt hem nu har nötts ut
och ditt är fint som för ut
borde du ta ett beslut
när du läst mitt konvolut
bjuda hem mig till dig
din hyresrätt, så sitter
vi ju åtminstone rätt...
ÖPPNA DINA ÖGON SÅ DU SER...









Fri vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 48 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-31 18:06



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Man ska inte sitta ned, som gäst, och tro sig veta bäst, istället är väl bäst att bjuda till i gest och köpa ny begagnad så blir det fest!
2022-11-02

  Lars Hedlin
Stark ton av längtan
2022-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt