Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LASSE STEFANZ med OLLE JÖNSSON

De lyfter mig, de väcker mig från sjukbädden
de får mig att gå upp även om varken benen
eller kroppen bar mig innan, så när jag
spelar och lyssnar till deras musik och
hör Olles röst, väcks allt avdomnat
till liv, jag kommer på benen, kan
diska upp, gå ut och handla, på
några minuter kan de förvandla
min nästa döda kropp till liv
igen, jag fattar ingenting.
Det medicinen inte klarar
av klarar Lasse Stefans av
på några minuter...
All smärta är borta
jag orkar igen....

Jag älskar dem!




Fri vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-31 18:57



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja musik och rytm är hela de och läkande för sinnena och minnena! När vi rör oss och när vi berörs flyttar vibrationerna i oss berg!
2022-11-02

  Lars Hedlin
Mycket bra!
2022-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt