Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutet närmar sig

för dig
Du har levt i
många långa dagar.

Nu har de satt in
morfin

Du fryser inifrån
För första gången
i ditt liv
bär du mjukisbyxor

Ditt tal,
jag hör inte längre
vad du säger
hör du mig?

Din blick har grumlats
Ser du inåt?

Snart- ingen vet när
möter du mannen
som fångade ditt
hjärta.
Han som aldrig såg

Snart
är jag föräldralös




Fri vers (Fri form) av Goddess VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-11-01 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Goddess
Goddess VIP