Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INGEN-TING (tanka)

Jag ser mig omkring

allt som är du är borta

inget har du glömt


letar vidare efter

en anledning att ringa




Bunden vers (Tanka) av MaLo VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-11-02 22:33



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
En vilande, stilla önskan~fint tecknad…
2022-11-03
  > Nästa text
< Föregående

MaLo
MaLo VIP