Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så galen


is
genom ådrorna
rinner i sjuka banor

river hål i värmande höljen
bränner kyla
genom kött och blod

når mitt innersta sinne och exploderar
i miljoner pixlar

vänder ut och in på det som döljs

blir till blottade vansinnesskrik
hårrivande ångest
galet stel frustration

tysta frätande tårar
på trött hud




Fri vers av MariL VIP
Läst 44 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-03 21:49



Bookmark and Share


  Foohexa
jag vet inte vad du gör, hur du bor, om du bor eller vem du är.. men denhär..

råkade jag gilla fett
2022-11-03

  Foohexa
:)
2022-11-03
  > Nästa text
< Föregående

MariL
MariL VIP