Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OKLART

De sista penseldragen saknas
orden är en haltande alliteration.
Ska man värka fram något mera
fast man tappat sin inspiration?

Eller se det ofärdigas skönhet
och finna sinnesro i det?
Ge sig själv en klapp för försöket
om man så är konstnär eller poet.

 




Bunden vers (Rim) av MaLo VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-11-04 15:18



Bookmark and Share


  WyS VIP
Ibland får det vara....nästa dag blir det nått annat!
2022-11-06

  Ninananonia VIP
Du väcker tankar med dina ord.
Jag känner igen mig i dem för
just så brukar jag känna ibland.

Mycket bra skrivet.
2022-11-04
  > Nästa text
< Föregående

MaLo
MaLo VIP