Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INTERNKONFLIKT

Varför är de så sällan överens?
Denna ständiga kamp och konflikt.
Den ene minns drömskt allt det vackra,
den andre ser till problemen strikt.

Alla löften fulla av framtidstro
har grusats och svikits lik förbannat.
Förnuftet vet det är för det bästa
men det sorgsna hjärtat säger annat.




Bunden vers (Rim) av MaLo VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-05 19:36



Bookmark and Share


  Gustav Stenqvist-Walter VIP
Fint.
2022-11-05
  > Nästa text
< Föregående

MaLo
MaLo VIP