Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från en samling med temat "sfärernas musik".


Jag vill aldrig vara här

 

tårar dånar  
i ditt vindspel 
 
slipas 
 
av orkanen du bär 
i din famn 
 
slungas 
 
i sidled  
som glasdolkar  
 
 
vi vill se föreställningen 
men du är flera oktaver bort 
 

ingen hör dig längre 

du måste stämma om 
strängarna går i moll nu 
 
bränn gårdagens noter 
ta på dig din sorgeklänning 
dansa till dissonansen   
 

låt oss komma närmare 
 

vi kan lyfta bort firmamentet 
torka dina tårar 
och ta tempen på dig  
 
du solgudinna som alltid gråter 




Fri vers av Adam Andersson
Läst 72 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-07 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Adam Andersson
Adam Andersson