Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Flödet säger, ja vilken "grej" Dikter med känsla smeker...


När vännerna

När vännerna skrattar och ler,
viskar mitt namn, det goda ser.

När gråt lämnat våt kind,
tårar i känslors svaga vind.

När broder lovat gott,
livet "fett" serverat med lycklott.

När svaret ekar och dagen känns god,
öppna ögon, känsla mod.

När jag vill men fega jag säger nej,
flödet säger ja vilken "grej".

När ord bara ord leker,
dikter med känsla smeker.

JS Örjan




Bunden vers (Rim) av Örjan Noreheim
Läst 35 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-10 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Örjan Noreheim
Örjan Noreheim