Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Batman.Superman.Spiderman och lite torkad spillning från nedre Smart-älven däremellan)


*På jakt efter den under-liggande konstnärs upplevelsen.*




Den Gabrielliska skönheten
kan växa på en gammal log
-vägg tillsammans med sitt
Mögel o torkade koskit från
avlidna boskaps rumpor

Sedan uppskuret,ivägforslat
och insatt i Titanium ramar.

Efter att ha blivit monumentalt
Undersökt och konserverad
För all framtid av Experter

Den store konstnären Thomas
Bralligenius allra sista verk

Likt en irriterande värk mellan
Bena stod den ut

Vid utställnings väggen på det
Berömda museet Shitsmonia

Bonna-släkten från nedre
Smart-älven kom och tittade på

De som sålt sin slitna ladu-loges
vägg för en spottstyver

Ajj.ajj att de inte förstod sig på
Äkta konst som nu var värderad
Till över 22 miljoner $ för tillfället

Då skulle de alla kunnat varit
riktigt rika utan att behöva känna
sig så lite fattigt besvikna

Men de fick ju nöja sig med
att de bidragit till ovärderlig
Gemensam Kulturell Världs-
arvs konst,från det lilla landet
Svedonia

Även om en Österländsk kritiker
från staten Ottilia mest tyckte
det liknade kattskit eller rester
Från en otrogen tvivelaktig hund


Men det är ju smällar man får ta
Alla kan ju ej förstå det unikt
geniala!

Från träcket av en utdöd
äkta Lant boskaps-ras

Och Bonna släkten de hade
Ändå haft en Kul-tur i det
väldiga Landet på andra
sidan om det stora Havet.

Det är allt bra,det finns dom
som förstår sig på äkta konst
att exploaterande förmedla
till den Grå massan.

Som intagande kunna njuta
därav,utan att för den skull
behöva känna sig dumma
över det,man så lite förstår.















Övriga genrer (Satir) av Sefarge VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-11 08:29



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Underbart härligt om skitkonst
2022-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP