Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Rundgång. ..*




Vår Östersjö-strömming
infångad blir till fiskmjöl.

Som utfodras till Norska
odlingar,därför att Laxen
är energi-slukande att odla
fram,och kräver en mycket
protein-rik föda.

Sedan avlivas den i Norge
Röks,gravas eller säljs ren
-sad,färsk som fryst.

Till Svenska konsumenter
Och allting börjar om igen.

Medans fiske-tillgången i
våra egna farvatten minskar
dramatiskt.

Till lokala småfiskares förfäran
och övriga varelsers ökande
hunger?










Övriga genrer (Drama/Dialog) av Sefarge VIP
Läst 27 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-17 09:38



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
ja det är ett idiotiskt ineffektivt resursslösande handelssystem som kommit i dager
2024-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP