Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~Utförande tids-rubrik~



Var dag har sin helg.

Däremellan kommer
Nyårsdagen suddar
ut ett slut och börjar
Om

Ifall du fick 3 datum
skulle du kunna be-
skriva dem då?

Vad de betyder för
dig:

3 maj.6 februari.
23 september?

Och var solen då
stod vid horisonten

När den gick ner
På ditt "favorit-ställe"

Där du nu bor,eller
bodde som ung
Inuti ditt inre.

Men bara för dig själv
Och inte för nån annan

Att lista ut hur mycket
de än skulle försöka
snoka i din cybervärld
av egna skumma uppsåt?

För vissa saker är för
det privata att aldrig
nånsin komma åt.

Även vid en förhörs-lampa
Med en blodig fånge sittande
Invid ett bord

Är det något du och jag aldrig
behöver uppleva

Men alltid någon annan,
någon annan vi inte vill
kännas vid.

För att det gör för ont
att bära den vetskapen.

Så helt i onödan, oavsett
något okänt datum här i
levandes livet?















Fri vers av Sefarge VIP
Läst 21 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-15 05:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP