Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jobb är skött

En veckoslut är mera värt
än alla andra dagar.
Ja var minut är det så kärt
för oss som tiden jagar.
Stressar för att hinna med
allt som måste göras.
I en hög takt i bakre led
för allt som ska utföras.

En ledig helg är mera än
en krogrunda på kvällen.
Den butelj som tjänstemän
beställer till forellen.
Att vila sig när man är trött
och bara sen få andas,
betyder allt när jobb är skött.
Få sova till det randas.

En fotmassage gör likaså
när våra fötter värker.
Kroppens slitage rår ingen på
det tids nog alla märker.
En gosig filt att svepa om
och krypa ned inunder.
Helt avskilt från måsten som
vi axlar alla stunder.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-11 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP