Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klump i magen


drömmer om vatten
men aldrig som renar
drömmer om vatten som dränker

mörka djupa grumliga vatten
som forsar och böljar 
aldrig står still

drömmer om hinder
som aldrig forceras
drömmer om hinder som sänker

höga vassa kantiga hinder
som växer med åren
aldrig går bort




Fri vers av MariL VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2022-11-12 17:37



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Läsvärd och intressant, gav en sorts inblick i hur att läsa och skriva.
2022-11-12
  > Nästa text
< Föregående

MariL
MariL VIP