Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BRYTPUNKT

Ännu en dag då tomheten golvar mig.
Saknar allt det som var bra med dig.

Stirrar i taket. Väntar in braket.

Vad gör du nu?
Jag... Jag går itu.




Bunden vers (Rim) av MaLo VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-11-13 09:42



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berörande brytpunkt!
Känns i hjärtat.
Kan också vara en monolog?
Så himla bra skrivet!
2022-12-30

  Kungskobran VIP
Vilken situation
en explosion
det går nog att limma ihop
så att du blir klok
igen
Fint gillar
2022-11-21

  Gustav Stenqvist-Walter VIP
:( <3
2022-11-13

  Cikoria Blå VIP
...vi har varit med om det....

This to shall pass.

Men man tror det inte, inte när man är mitt i det.
Bra gestaltat
2022-11-13
  > Nästa text
< Föregående

MaLo
MaLo VIP