Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan ni se


odöpt bockade jag i prästgården
vände obekvämt ryggen mot viljan att välja själv

för stor
för klok
för ensam

ville inte behöva
uthärda det som hände

somligt ska bara göras
vänder hoppet mot famnen som
inte finns




Fri vers av MariL VIP
Läst 45 gånger
Publicerad 2022-11-13 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariL
MariL VIP