Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Litteratur i skriven harmoni


Nobelt med Bob Dylan

Litteratur i skriven harmoni,
priset så stort bredvid Dylans vackra melodi.

Delade meningar om valet,
några tycker det var galet.

Hur som helst vi säger grattis med ett nobelt tjut,
kunglig ära, svensk lucia stor salut.

Nästa år vi hoppas JS kvalar in på topp,
poesi från insidan, det tuffa livets berörande lopp.

Känslan från hjärtat har sin ärofyllda plats i varje nobel dag,
hjälper med att stödja stor stark och liten svag.

Nobel en dröm det var,
dock den fantastiska känslan sitter kvar.

JS Örjan




Bunden vers (Rim) av Örjan Noreheim
Läst 44 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-14 11:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Dylan förtjänar priset.
Jag är emellertid motståndare till nobelpriset som sådant.
Svenska Akademien är töntig och borde avskaffas.
2022-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Örjan Noreheim
Örjan Noreheim