Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du "mulliga" fader


Det knakar i fogarna


Nu är det dags att släppa taget
om du vill tillhöra rätta laget

Högre kan du inte komma
än se dina döttrar blomma




Övriga genrer (Aforism) av Jack E. Gladh VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-11-14 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST