Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älska galet


När fyra läppar

När fyra läppar blir ett,
tätt ihop passionens etikett.

När kropp till kropp närhet söka,
pulsen slår, hjärtat takten öka.

När smekningen känns behagligt,
handen masserat så mjukt så varligt.

När tiden inne älska galet,
kommande lösning finns under skalet.

När lustens åtrå känns bestå,
äkta kärlek båda två.

JS Örjan




Bunden vers (Rim) av Örjan Noreheim
Läst 93 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-15 11:20



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vackert skrivet om närheten mellan två.
2022-11-15

  Öknens Ros VIP
När allting stämmer, när två blir ett.
2022-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Örjan Noreheim
Örjan Noreheim