Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

två ben, man kommer frammåt. Du är svag, lägg dig inte ner, spring.


Du springer fram i en trädallé
du kommer frammåt, det får mig att le.

du trillar, ditt ansikte närmar sig marken
du är nog inte tillräckligt stark än

färga min värld svartvit
för du kommer alltid vara i färg
Jag vill ha din benmärg.

Dina läppar smakar salt
sluta gråt, du är mitt allt.

Tårarna rinner ner på din hals
du ger mig, allt det jag inte kan ge dig.




Fri vers av Jessikalbertsson
Läst 314 gånger
Publicerad 2006-08-08 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessikalbertsson
Jessikalbertsson