Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HYBRIDER

Det finns många hybrider

avarter med laddbar kraft.

De syns vart än de glider

med läppar de aldrig haft.

De kör runt med peptider

i ansiktet som liknar plast.

Men självklart de bestrider

att huden har sprutats fast.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-19 12:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP