Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Låt kampen börja.


50 liter Aripiprazol

50 liter Aripirazol och vågen tickar blixtsnabbt.
Men jag är allt annat än ett offer
Jag är härföraren och generalen
Jag är krigsherren

Och jag rustar
Så tappra såtar av tårar och grus
Det här kommer bli ett härsket krig
En segdragen kamp
Men sanna mina ord
En dag om än år från nu
Står jag här igen med segern
och upprättelsen i min hand

Planen är lagd
Kartorna är ritade

Och löpskorna är inköpta




Skapa | Skriva av Ola Bremer
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-11-20 15:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
för något år sen var 3/4 är drabbade av psykisk ohälsa. nu är det väl 4/4..... världen går åt helvete. mk ultra soldater är starkare än atombomber sägs det..... och vi är alla som de nuförtiden, därav behövdes vaccinet som tar kol på de värsta syndarna.
2022-11-20

  Larz Gustafsson VIP
Själv bryr jag mig inte.
2022-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Ola Bremer
Ola Bremer