Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellanskiktet

mellanchef
programmerare
projektledare

ännu en
kontorist

HR-nånting

vill inte höra om
era små vardagssegrar

vill inte höra om
era kolleger, chefer,
kickoffer, skidresor,
huslån, förkylningar,
ungar, katter, grannar,
planer, bilar, scheman

ni är lagomfolket

mellanmjölken från Konsum

när ni pratar,
som att titta in i
en tvättmaskin

ni är kopiorna
av varandra




Fri vers (Fri form) av rostspik VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-11-21 18:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så onödiga.
2022-11-22
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP