Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alarmerande

 

himlarnas milda påminnelsesignal
landar flingvis till
isolerande bomullsridå
tillrättalagd ovanpå
begränsar mitt utsiktsområde
gåva inslagen i vitt
vilande liv ännu inuti
ljusets under åter
vet vi att invänta

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-11-22 02:23



Bookmark and Share


  Gömar VIP
Att vara i nuet och blicka framåt
2022-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg