Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ändrad omvärld

 

andra ansiktet visar vita sorgens vy
ett alldeles nyvirkat överkast
tankeställare flingar min uteplats
om och om och om igen
spökande scenbild frågande ögnar
utanför rutan vitan begränsande
som insnöad längtar jag ankomsten

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 44 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-22 21:39



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
När omvärlden ändrar ansikte. Fint skrivet!
2022-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg