Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad


bortglömd blev du
till aska på hyllan
i urnan som samlat ditt stoft

ingen hörde och ingen såg

ingen väntade
ingen längtade

bitter gav du oss ingen chans
bitter blev livet på törnen en dans



bortglömd blev jag
till skärvor av glas
i livet som tvingades levas

ingen hörde och ingen såg

ingen älskade
ingen tröstade

trasig fick jag ingen chans
sönder gick jag vidare i trans




Fri vers av MariL VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-25 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariL
MariL VIP