Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söka ensamheten istället för att passa in


Kanske lite på tiden att ta tag i livet
Att ge mig in i mig själv
Istället för att låta ta det för givet
Söka hitta min inre älv

Kanske den trots allt går att finna
Bortom pyramider av damm
Kanske kan få gnistan att brinna
Även nå över vågens kam

Kanske det är i ensamhet jag ska söka
Istället för att finna mig en grupp
Kanska ska sluta jaga och ens försöka
Så kanske jag når dit upp




Fri vers av XIII
Läst 106 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-28 09:26



Bookmark and Share


  Minkki VIP
bilden "min inre älv" får stående applåder
2023-06-18

  Öknens Ros VIP
Ensamhet är inte alltid negativt.
2022-11-28
  > Nästa text
< Föregående

XIII
XIII