Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limmared


Borde spela mindre roll vart jag bor
Mer vad jag tar mig för
Huvudsaken är att mitt inre stilla gror
Att jag inte räds när jag dör

Borde inte hänga upp mig på vänner
Mer på mina egna mål
Se till hur jag själv mår och känner
Istället för att jaga täppa alla hål

Borde våga söka långt bortom dimman
Dit där bara jag kan nå
För vem vet när jag lever i sista timman
Vad jag hinner ge och få




Fri vers av XIII
Läst 111 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-28 09:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

XIII
XIII