Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sotis och mildred

jag såg sotis
borta vid
gymmet

då jag
var på väg
till cykeln
slank han ut

sen lilla mildred
på vasagatan

jag tog upp henne
och bar henne hem




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 39 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-29 10:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP