Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världens förräderi

Livet handlar om dressyr
ända ifrån start.
Från ett sköte som oss styr
ut med väldig fart.
Efter skoningslös tortyr
tilldelad vår part,
föds vi medan vår mor gnyr
okontrollerbart.

I vår barndom formas vi.
till att tänka om.
Vi fylls sedan med apati.
Dör så småningom,
av världens förräderi
mot vår själ inom.
Tids nog får vi varsebli
hjärntvätten runtom.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 41 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-01 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP