Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslor gränslöst ömma


Mörka natten

Mörka natten lyses upp av månens gåtfulla ljus,
himmelvavet delat med tusentals stjärnor fyllda med magiskt grus.

Mörka natten kan inte sova, ej heller drömma,
känslor obehandlade gränslöst ömma.

Ljusa morgon när dagen åter gryr,
känslosamt känslorna åter kroppen styr.

JS Örjan




Bunden vers (Rim) av Örjan Noreheim
Läst 44 gånger
Publicerad 2022-12-04 07:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Örjan Noreheim
Örjan Noreheim