Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag!

Du är du, jag är jag
ändå kan vi två bli ett
och bilda ett lag
gemensamt stå för våra förslag
eller få till ett drag
efter eget behag
ändå vara kvar i samma bolag
men ha för varandra gott fördrag
och till och med göra ett omtag
bäst är ju om ingen av oss
tappar vårt tag
så vår tanke sen blir för vag
utan förblir var dag
i samma goda slag!




Fri vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-12-07 04:51



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Mycket fint och att föredra istället för att rullgardinen ned dra! Tackar varmt för din vädjan/brandfackla! :)
2022-12-07

  Lottie Ålhed VIP
Att ta och ge men ändå stå fast vid Så ser jag din dikt Fint!
2022-12-07

  Marita Ohlquist VIP
Tillsammans blir vi mer än bara oss själva, en del av något större.
2022-12-07

  lodjuret/seglare VIP
Att lyckas att både ha och äta sårskorpor, det är en konst i sig. Skrivsättet påminner litet om Greta och Hans, omkastat grälar de aldrig. Med varandra. Försökte njuta av läsningen och inte alls känna hur det skulle kunna 'ta emot' och omkastat, lyckades det till slut.
2022-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt